Tangovakantie | Spanje | 10-17 april 2024

Van 10 – 17 april 2024 organiseert Dansvakanties/Alma de Tango in samenwerking met Sabrina & Ruben Veliz een Tangovakantie naar El Puerto de Santa Maria/Cádiz in Spanje.
Een hele week rijkelijk gevuld met zon, zee, gezelligheid en vanzelfsprekend een overvloed aan Tango!

Met gepaste trots kondigen wij aan dat dit jaar
Sabrina & Ruben Veliz
workshops en een show zullen geven tijdens deze bijzondere vakantie.
Meer informatie over de docenten? Klik hier!
Tijdens de Tangovakantie zien we onze dansende vakantiegangers binnen één week met aanzienlijke sprongen vooruitgang boeken. Niet meer dan logisch, want je gaat namelijk naar bed met Tango en je staat ook weer op met Tango!
Elke dag na het ontbijt en elke avond voor het diner wordt er een Tango workshop gegeven. Daarnaast organiseren wij iedere avond in het hotel een Tangosalon of bezoeken we als mogelijk gezellig met zijn allen één van de unieke Spaanse salons in de omgeving.

Gedurende de week hebben we ook een dagje vrij van alle workshopgeweld. Deze dag kun je uiteraard volledig naar eigen inzicht invullen. Je bent immers niet voor niets op vakantie! Heerlijk relaxen op het grote, schitterende strand of toch maar even de stad induiken om lekker te proeven van alle culturele pracht die de geweldige stad Cádiz te bieden heeft. Het maakt allemaal niet uit, zolang je maar geniet!
De Tangovakanties van Dancetourist/Alma de Tango staan o.a. bekend om de uiterst aangename, open en gemoedelijke sfeer die er heerst. Centraal staat natuurlijk de Tango. Naast het leren en dansen van de Tango wordt er ontzettend veel waarde gehecht aan gezelligheid en het op een ongedwongen wijze plezier maken en hebben met elkaar.
Zeg nu eerlijk, een vakantie zonder fun is toch geen vakantie?
Elke keer zijn wij dan ook zeer verheugd en minstens zo gevlijd dat er vakantiegangers zijn die zich ieder jaar weer graag aanmelden om met ons mee te gaan, opdat ze nog een keer met volle teugen kunnen genieten van deze buitengewoon vermakelijke en onvergetelijke belevenis.

Prijzen al vanaf € 760 p.p.

3* Hotel Puerto Bahia & Spa

Verblijf in Hotel Puerto Bahia & Spa in het authentieke Spaanse dorpje El Puerto de Santa Maria, met diverse prachtige stranden, 9 km ten zuiden van Cádiz. Cádiz is in 20 minuten te bereiken met trein, bus of boot. Hotel Puerto Bahia ligt aan zee, gescheiden door een gezellige wandelboulevard met restaurantjes. Er is bovendien een minigolf, Spa met binnenbad en een groot buitenzwembad met terrassen en tuinen. In het hotel hebben we een eigen zaal met mooi uitzicht en houten vloer.
Verblijf is inclusief 7 dagen halfpension (ontbijt en diner incl. water en wijn).

Workshoprooster tangovakantie

Het rooster voor de vakantie ziet er als volgt uit.
Er zullen elke ochtend na het ontbijt en elke avond voor het diner
workshops Argentijnse Tango gegeven worden door een van bovenstaande docenten.
Iedere avond is er salon die heel gezellig is door de deelname van een groot aantal Spaanse tangodansers uit de omgeving.
Op zaterdag bezoeken wij als mogelijk een Spaanse salon in de omgeving.
In totaal zijn er 10 Workshops per persoon inclusief techniek les. De Tango cursus is gericht op twee niveau’s vanaf halfgevorderden tot vergevorderden/Professionals/docenten.
Aanmelden met danspartner! Geen partner? Stuur ons een e-mail!