Wat is een dansvakantie?

Een dansvakantie is als een droom die uitkomt. De zon, de zee, de Argentijnse Tango, heerlijk eten, prachtige culturen, schitterende stranden en onvergetelijke feesten zijn wat je te wachten staat. Ben je dol op dansen én op vakantie? Dan is een dansvakantie van Dancetourist echt wat voor jou. Voor 8 dagen, of langer, geniet je van een heerlijke tijd waarin er heel veel gedanst wordt. De dans die centraal staat is de zwoele en sensuele Argentijnse Tango. In 2020 organiseren we dansvakanties naar onder andere het kloppend hart van de tango: Argentinië! Tevens kun je met Dancetourist ook op dansvakantie naar Spanje. Welke bestemming je ook kiest; je boekt bij ons een vakantie in een culturele stad met professionele docenten uit diverse landen.

Een tangovakantie om nooit meer te vergeten

Besluit je een dansvakantie bij Dancetourist te boeken, dan ga je een vakantie tegemoet om nooit meer te vergeten. Wij beschikken over ruim 10 jaar ervaring en hebben al vele tevreden reizigers mogen verwelkomen! Onze dansreizen zijn geschikt voor singles, maar ook voor koppels. Ieder jaar weer mogen wij deelnemers uit heel Europa verwelkomen, wat een leuke mengelmoes aan culturen en nationaliteiten oplevert. Sommige deelnemers vonden de dansvakantie zo’n succes, dat ze besluiten nog eens met ons mee te reizen. Dit succes komt door de groepen, maar ook door de leuke en professionele docenten. Zij weten gezellige lessen te organiseren waarin een persoonlijke benadering centraal staat. Tot slot helpen de prachtige bestemmingen ‘Argentinië’ en ‘Spanje’ ook mee. Beiden prachtige landen met mooie mensen, bruisende steden, veel zonuren, heerlijk eten en drinken en geweldige culturen!

Een dansvakantie in Argentinië of Spanje

De Argentijnse Tango is een prachtige dans. Ze noemen het ook wel de dans van de liefde, van de passie en verbinding. Ze is zwoel, sensueel en prachtig om naar te kijken. Maar ze vraagt ook om de nodige technieken. Oefening baart kunst! Hoe beter kun je de Argentijnse Tango leren dan in Argentinië of Spanje zelf!? Ga met Dancetourist op dansvakantie naar Buenos Aires; het hart van de tango. Overdag volg je lessen, om in de avond de geleerde passen in de praktijk te kunnen toetsen! We dansen tot we niet meer kunnen. Uiteraard is er ook tijd om te genieten van deze zinderende wereldstad die ook wel het ‘Parijs van Latijns-Amerika’ wordt genoemd. Blijf je liever iets dichterbij huis? Ga dan met ons mee op tangovakantie naar Valencia; ‘de sinaasappelstad’. Met het strand op steenworp afstand is er ook tijd om lekker te genieten aan zee. Maar uiteraard ligt de focus op de tango! En… voor welke bestemming kies jij!?

Neem contact op

Wil jij op dansvakantie met Dancetourist? Leuk! Meld je direct aan of neem contact met ons op. Wij helpen je van harte verder.