Tangovakantie | Valencia | 30 sept-7 okt 2024

Van 30 september – 7 oktober 2024 organiseert Dansvakanties/Alma de Tango in samenwerking met Stefania Colina, Juan Martin Carrara, Mirella & Carlos Santos David en Lorena de Miranda Serra & Jory Raimo een Tangovakantie naar Valencia in Spanje. Een hele week rijkelijk gevuld met zon, zee, strand, gezelligheid en vanzelfsprekend een overvloed aan Tango!

Met gepaste trots kondigen wij aan dat dit jaar
Stefania Colina & Juan Martin Carrara
Mirella & Carlos Santos David
Lorena de Miranda Serra & Jory Raimo

workshops en een show zullen geven tijdens deze bijzondere vakantie.
Meer informatie over de docenten? Klik hier!
Tijdens de Tangovakantie zien we onze dansende vakantiegangers binnen één week met aanzienlijke sprongen vooruitgang boeken. Niet meer dan logisch, want je gaat namelijk naar bed met Tango en je staat ook weer op met Tango!
Elke dag na het ontbijt en elke avond voor het diner wordt er een Tango workshop gegeven. Daarnaast bezoeken wij iedere avond in Dansschool Linea de Baile of Tangoschool La Cultural een Tangosalon.

Gedurende de week hebben we ook een dagje vrij van alle workshopgeweld. Deze dag kun je uiteraard volledig naar eigen inzicht invullen. Je bent immers niet voor niets op vakantie! Heerlijk relaxen op het grote, schitterende strand of toch maar even de stad induiken om lekker te proeven van alle culturele pracht die de geweldige stad Valencia te bieden heeft. Het maakt allemaal niet uit, zolang je maar geniet!
De Tangovakanties van Dancetourist/Alma de Tango staan o.a. bekend om de uiterst aangename, open en gemoedelijke sfeer die er heerst. Centraal staat natuurlijk de Tango. Naast het leren en dansen van de Tango wordt er ontzettend veel waarde gehecht aan gezelligheid en het op een ongedwongen wijze plezier maken en hebben met elkaar.
Zeg nu eerlijk, een vakantie zonder fun is toch geen vakantie?
Elke keer zijn wij dan ook zeer verheugd en minstens zo gevlijd dat er vakantiegangers zijn die zich ieder jaar weer graag aanmelden om met ons mee te gaan, opdat ze nog een keer met volle teugen kunnen genieten van deze buitengewoon vermakelijke en onvergetelijke belevenis.

Prijzen al vanaf € 830 p.p.

4* Hotel DWO Valencia

We verblijven in een luxe, maar sfeervol en in januari volledig gerenoveerd 4* hotel dichtbij het strand en de gezellige
haven.
Openbaar vervoer en een aantal van de belangrijkste bezienswaardigheden van Valencia zijn dichtbij.
Het hotel is van alle gemakken voorzien. O.a. heerlijke ruime kamers, luxe badkamer, airco, internet (WiFi vrij toegang) 400m2 tuin rondom etc.
De workshops Argentijnse Tango zullen in een dansschool in dezelfde straat als het hotel gegeven worden.
Wij hebben de hele week een prachtige zaal met houten vloer en airco volledig tot onze beschikking

Workshoprooster tangovakantie – Dansschool Linea de Baile – Tangoschool La Cultural

De workshops tango en een aantal salons worden in de dansschool Linea de Baile gegeven.
Wij hebben de hele week een prachtige zaal met houten vloer en airco volledig tot onze beschikking. Linea de baile is op een paar honderd meter loopafstand in dezelfde straat als het hotel.
Het rooster voor de vakantie ziet er als volgt uit.
Er zullen elke ochtend na het ontbijt en/of ’s middags en elke avond voor het diner
workshops Argentijnse Tango gegeven worden door een van bovenstaande docenten.
Tijdens deze week zullen we ook samenwerken met Tangoschool en salon La Cultural. Wij zullen deze week hun sfeervolle salon bezoeken. De school ligt op loopafstand van het hotel. Alle salons zijn goed bezocht en heel gezellig mede door de deelname van een groot aantal Spaanse tangodansers uit de omgeving en in combinatie uiteraard met onze groep ;-).
In totaal zijn er 10 Workshops per persoon inclusief techniek les. De Tango cursus is gericht op twee niveau’s vanaf halfgevorderden tot vergevorderden/Professionals/docenten.
Aanmelden met danspartner! Geen partner? Stuur ons een e-mail!

Over Valencia

Valencia ligt aan de Costa del Azahar aan de Middellandse zee en aan de rivier de Turia.
De stad werd gesticht in het jaar 138 v.Chr. door de Romeinen en geldt als geboorteplaats van de Paella, een van de bekendste gerechten uit de Spaanse keuken.
In Valencia geen massatoerisme, wél het echte Spanje.
Prachtige stranden, een heerlijk mediterraans klimaat, vele klokkentorens die overal de stad sieren, heerlijke betaalbare restaurantjes, een schat aan musea, kunstgalerieën en een bruisend uitgaansleven.

Restaurants in Valencia

In Valencia zijn er tal van mogelijkheden om heerlijk te dineren.
Aan het strand, de haven, het historische stadscentrum, om de hoek van het hotel zijn er diverse restaurants die we aan kunnen raden.
De prijzen variëren van € 10 per menu incl. consumptie tot zo hoog als je het zelf uiteraard wil maken.
Duidelijk is dat uitstekend en gezellig dineren in Valencia absoluut niet kostbaar hoeft te zijn.