re Over ons | Dance Tourist
almadetango
Over Dancetourist

Over Dancetourist

Dancetourist is een reisorganisatie gespecialiseerd in dansvakanties en voornamelijk tangovakanties in Europa en Zuid-Amerika. Met ruim 10 jaar ervaring zijn de goede organisatie, de leuke, professionele docenten, de fantastische en vooral ook gezellige lessen met een persoonlijke benadering kenmerkend voor Dancetourist. De reizen zijn geschikt voor zowel singles als koppels. Ieder jaar verwelkomen wij nieuwe deelnemers uit heel Europa, maar ook deelnemers uit vorige jaren besluiten vaak nog eens (of zelfs vaker) met ons mee te reizen.

Tijdens een zinderende vakantie de tango leren en dansen, in Valencia of Buenos Aires… Interesse? Dancetourist is een onderdeel van Argentijnse Tangoschool Alma de Tango. Mede door de school hebben wij een uitgebreid wereldwijd netwerk. Bij ons dus geen zomerstop, maar dansen we in de zomer vrolijk en fanatiek door in Valencia in Spanje. Met dagelijkse lessen, hete Spaanse fiestas en uiteraard de mogelijkheid om het mooie Valencia te ontdekken wordt dat gegarandeerd genieten.

In december ontvluchten we de kou in Nederland en vertrekken we naar het hart van de tango: Buenos Aires. Naast de dagelijks lessen en de avonden waarin we dansen tot we niet meer kunnen, genieten we ook hier van de culturele pracht die deze stad te bieden heeft.

Naast het vele dansen en genieten van de cultuur is er op elke vakantie ook tijd om heerlijk te dineren. Wij laten iedere deelnemer graag kennis maken met de traditionele keuken van het land waar we verblijven. Tegelijkertijd maak je dan ook direct nader kennis met andere deelnemers.

Wil je meer informatie over onze dansvakanties? Neem een kijkje op de website.
Voor meer informatie en/of vragen kun je uiteraard contact met ons opnemen.

Meld je direct aan!