Jory Raimo

Jory Raimo

Docent Argentijnse Tango in Valencia & Cádiz/Spanje | Gids/Begeleider in Buenos Aires

Jory begon al op jonge leeftijd met dansen. Breakdancen heeft hij op hoog niveau gedaan en hij heeft in verschillende shows gedanst. Door Lorena kwam Jory in aanraking met tango en ook hij vertrok binnen een jaar naar Buenos Aires, om daar opgeleid te worden door de beste docenten ter wereld. Naast zijn danstalent heeft hij een enorme interesse in en kennis over de tangomuziek ontwikkeld. Ook is hij tegenwoordig Tango DJ. Hij staat als docent bekend om zijn muzikaliteit, snelheid, techniek, elegantie en speelsheid.

In juni 2015 hebben Lorena en Jory deelgenomen aan het UK European Championship Argentine Tango in twee categorieën: Tango Stage en Tango Salon. Zij zijn de UK European Champions Tango Stage geworden en hebben een tweede plaats behaald in de categorie Tango Salon. Zij behaalden ook de 2e plaats Tango Salon in de UK in 2016, 2017 en 2018 Vervolgens zijn ze in 2018 Kampioenen Tango de Pista Europa geworden in Duitsland. Ook waren zij semi finalisten in 2018 op het wereldkampioenschap in Buenos Aires.

Lorena en Jory weten elkaar zowel in de lessen als tijdens optredens maar ook organisatorisch perfect aan te vullen. Leerlingen, klanten en organisaties ervaren de lessen, optredens en samenwerking met hen als heel prettig en professioneel. Samen vormen Lorena en Jory een spectaculair, elegant en muzikaal tangokoppel.