almadetango

Tangovakantie | Spanje | 30 mrt – 6 april 2022


Tangovakantie naar Sanlúcar de Barrameda in Spanje                                           
30 maart – 6 april 2022

Van 30 maart – 6 april 2022 organiseert Dansvakanties in samenwerking met
Mirella & Carlos Santos David en Lorena de Miranda Serra & Jory Raimo
van Alma de Tango een Tangovakantie naar de gastronomische hoofdstad 2022 Sanlúcar de Barrameda/Cadiz in Spanje.

Een hele week rijkelijk gevuld met zon, zee, gezelligheid en vanzelfsprekend een overvloed aan Tango!

Met gepaste trots kondigen wij aan dat dit jaar
Mirella & Carlos Santos David 
Lorena de Miranda Serra & Jory Raimo
workshops en shows zullen geven tijdens deze bijzondere vakantie.
Meer informatie over de docenten? Klik hier!
Tijdens de Tangovakantie zien we onze dansende vakantiegangers binnen één week met aanzienlijke sprongen vooruitgang boeken. Niet meer dan logisch, want je gaat namelijk naar bed met Tango en je staat ook weer op met Tango!
Elke dag na het ontbijt en elke avond voor het diner wordt er een Tango workshop gegeven. Daarnaast organiseren wij iedere avond in het hotel een Tangosalon of bezoeken we als mogelijk gezellig met zijn allen één van de unieke Spaanse salons in de stad.

Gedurende de week hebben we ook een dagje vrij van alle workshopgeweld. Deze dag kun je uiteraard volledig naar eigen inzicht invullen. Je bent immers niet voor niets op vakantie! Heerlijk relaxen op het grote, schitterende strand of toch maar even de stad induiken om lekker te proeven van alle culturele pracht die de geweldige stad Sanlúcar te bieden heeft. Het maakt allemaal niet uit, zolang je maar geniet!

De Tangovakanties van Alma de Tango staan o.a. bekend om de uiterst aangename, open en gemoedelijke sfeer die er heerst. Centraal staat natuurlijk de Tango. Naast het leren en dansen van de Tango wordt er ontzettend veel waarde gehecht aan gezelligheid en het op een ongedwongen wijze plezier maken en hebben met elkaar.

Zeg nou eerlijk, een vakantie zonder fun is toch geen vakantie?

Elke keer zijn wij dan ook zeer verheugd en minstens zo gevleid dat er vakantiegangers zijn die zich ieder jaar weer graag aanmelden om met ons mee te gaan, opdat ze nog een keer met volle teugen kunnen genieten van deze buitengewoon vermakelijke en onvergetelijke belevenis.

Prijzen al vanaf € 670 p.p.

 4* Hotel Macia Donana

Verblijf in Hotel Macia Doñana in de authentieke Spaanse stad Sanlucar de Barrameda, uitgeroepen tot gastronomische hoofdstad 2022, met diverse prachtige witte stranden, dichtbij Nationaal Park Doñana en Cádiz. Hotel Macia Doñana ligt 100 meter van het strand en op 10 minuten loopafstand van het culturele centrum en enkele van de beste restaurants van de stad bevinden zich op loopafstand van het hotel.
Er is bovendien een buitenzwembad, een fantastische patio en lounge bar. In het hotel hebben we een eigen zaal met marmeren vloer en airco.
Verblijf is inclusief 4 dagen halfpension (ontbijt en diner) en 3 dagen alleen ontbijt zodat je ook kunt genieten van de voordelige gastronomische hoofdstad 2022, Sanlúcar de Barrameda.

 

Workshoprooster tangovakantie

Het rooster voor de vakantie ziet er als volgt uit.
Er zullen elke ochtend na het ontbijt en elke avond voor het diner
workshops Argentijnse Tango gegeven worden door een van bovenstaande docenten.

Iedere avond is er salon die heel gezellig is door de deelname van een groot aantal Spaanse tangodansers uit de omgeving.
Op zaterdag bezoeken wij als mogelijk een Spaanse salon in de omgeving.

In totaal zijn er 10 Workshops per persoon inclusief techniek les. De Tango cursus is gericht op twee niveau’s vanaf halfgevorderden tot gevorderden. Aanmelden met danspartner!
Geen partner? Stuur ons een email?

Dit rooster is onder voorbehoud i.v.m. de groep en de ontwikkelingen omtrent Covid-19.

Links

Tarieven en boeken

Hotel Macia Doñana