almadetango

Een tango vakantie iets voor u?

Lijkt het u leuk om op een tango vakantie te gaan en deze dans te leren? Voor een tango vakantie kunt u bij Dancetourist terecht. Tijdens deze vakantie gaat u met de andere deelnemers de tango leren en dansen. Daarnaast is er tijd om meer te weten te komen over de cultuur, de traditionele keuken en veel meer. Dancetourist is een reisorganisatie die gespecialiseerd is in dansvakanties en dan voornamelijk tangovakanties in Europa en Zuid-Amerika. We hebben ruim 10 jaar ervaring en weten goed wat een tango vakantie moet bevatten. Tijdens onze tango vakantie hebben we professionele docenten die de lessen geven. Daarbij staat gezelligheid en een persoonlijke benadering centraal. Dit vinden we erg belangrijk en dit is dan ook kenmerkend voor Dancetourist. De reizen zijn geschikt voor zowel singles als koppels. Ieder jaar verwelkomen wij nieuwe deelnemers uit heel Europa, maar ook deelnemers uit vorige jaren besluiten vaak nog eens (of zelfs vaker) met ons mee te reizen.

Over Dancetourist

Zoals zojuist is toegelicht zijn wij gespecialiseerd in tangovakanties. Ieder jaar verwelkomen we weer nieuwe deelnemers uit heel Europa, maar ook deelnemers uit vorige jaren besluiten vaak nog eens (of zelfs vaker) met ons mee te reizen. Dat vinden we uiteraard altijd super gezellig! Dancetourist is een onderdeel van de Argentijnse Tangoschool genaamd Alma de Tango. We hebben dan ook een groot en uitgebreid netwerk. Door dit uitgebreide netwerk kunnen wij veel danslessen aanbieden. Tijdens onze tango vakantie maakt de combinatie van dagelijkse lessen, hete Spaanse fiestas, het ontdekken van de cultuur, dat onze tango vakantie altijd geslaagd is.

U kiest voor Dancetourist, vanwege onder andere de onderstaande voordelen:

  • Altijd een persoonlijke benadering;
  • Gezelligheid met elkaar;
  • Lessen voor zowel koppels als singles;
  • Professionele dansdocenten;
  • Ruim 10 jaar ervaring.

Kies ook voor een tango vakantie!

Het is zeker een aanrader om een keer voor een andere vakantie te kiezen dan u wellicht gewend bent. Een tango vakantie zorgt ervoor dat u de combinatie heeft van een actieve vakantie en uiteraard het relaxen, het heerlijke eten, gezelligheid en de zon! De dansreizen van Dancetourist zijn gericht op de Argentijnse Tango. Onze dansreizen worden organiseert naar Spanje en Argentinië, waarbij te allen tijde oog is voor de cultuur van het land. Kortom: u hebt gegarandeerd een fantastische dansvakantie bij Dancetourist.

Schrijf u direct in voor een tango vakantie!

Lijkt een tango vakantie u leuk om mee te maken? Wilt u meer leren over de tango, het land en de cultuur? Dan is een tango vakantie van Dancetourist zeker een aanrader. Heeft u nog vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! We vertellen u graag meer over onze vakanties. Uiteraard is het ook mogelijk om u direct aan te melden voor een dansvakantie. Graag verwijzen we u naar onze contactpagina, zodat u daar ons contactformulier kunt invullen.

Contact opnemen Bekijk ook Alma de Tango