almadetango

Een originele vakantie? Dansvakantie!

Wilt u binnenkort op vakantie? Alleen of met uw partner? Kies dan een keer voor originele vakantie. Wat dacht u bijvoorbeeld van een dansvakantie? Tijdens een dansvakantie gaat u heerlijk dansen met elkaar, maar heeft u ook tijd om meer te ontdekken van bijvoorbeeld de cultuur van het land waar u bent. Bij Dancetourist kunt u terecht voor een originele vakantie, namelijk een dansvakantie! Bij ons zult u in Valencia of Buenos Aires een zinderende vakantie beleven, waarin u de tango leert en uiteraard ook met elkaar danst. Dancetourist is een onderdeel van de Argentijnse Tangoschool genaamd Alma de Tango. Hierdoor hebben we een groot en uitgebreid netwerk en is het mogelijk om veel danslessen aan te bieden. Tijdens onze originele vakantie zorgt de combinatie van dagelijks lessen, hete Spaanse fiestas, het ontdekken van de cultuur voor een geslaagd geheel!

Over Dancetourist

Dancetourist heeft inmiddels ruim 10 jaar ervaring en hierdoor kunt u rekenen op professionele danslessen en een heerlijke vakantie. Wij zijn gespecialiseerd in dansvakanties en voornamelijk tangovakanties in Europa en Zuid-Amerika. Tijdens onze vakanties vinden we het altijd belangrijk om onze persoonlijke benadering centraal te stellen. Ieder jaar verwelkomen wij nieuwe deelnemers uit heel Europa, maar ook deelnemers uit vorige jaren besluiten vaak nog eens (of zelfs vaker) met ons mee te reizen. Dat vinden we uiteraard altijd super gezellig!

Dancetourist biedt u altijd de onderstaande voordelen:

  • Altijd een persoonlijke benadering;
  • Lessen voor zowel koppels als singles;
  • Professionele dansdocenten;
  • Gezelligheid met elkaar;
  • Ruim 10 jaar ervaring.

Onze originele vakantie

Tijdens de originele vakantie van Dancetour is er tijd genoeg om te dansen, te genieten van de cultuur én natuurlijk ook om heerlijk te dineren en kennis te maken met de traditionele keuken. Zo leert u meer over het land en ook over de andere deelnemers. De dansreizen van Dancetourist zijn gericht op de Argentijnse Tango en de dansdocenten zijn gespecialiseerd in deze dans. Daar kunt u altijd op rekenen! Kortom: bij ons kunt u rekenen op het complete plaatje!

Schrijf u direct in bij Dancetourist!

Wilt u ook een originele vakantie, maar weet u nog niet precies wat voor een vakantie u wilt? Bij Dancetourist kunt u terecht voor een heerlijke dansvakantie! Heeft u nog een aantal vragen en wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op! Graag vertellen we u meer over de mogelijkheden. Uiteraard is het ook mogelijk om u direct aan te melden voor een dansvakantie. Graag verwijzen we u naar onze contactpagina, zodat u daar ons contactformulier kunt invullen.

Contact opnemen Bekijk ook Alma de Tango