almadetango

Dansvakantie vanuit Nederland georganiseerd?

Toe aan een vakantie, maar dan niet zomaar een vakantie? Wat dacht u dan van een dansvakantie? Een dansvakantie vanuit Nederland georganiseerd naar Spanje of Argentinië. Hiervoor kunt u bij ons, Dancetourist, terecht. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij een perfect georganiseerde reis voor u samenstellen. Inmiddels hebben we ruim 10 jaar ervaring in dansvakanties en dan voornamelijk tangovakanties in Zuid-Amerika en Europa. Tijdens de danslessen hanteren we altijd een persoonlijke benadering. Dit vinden we erg belangrijk, want hierdoor ontstaat altijd een prettige sfeer. Naast het dansen beleven we ook veel mooie cultuurwaardige momenten en zien we de pracht van het land. Denk bijvoorbeeld aan de traditionele keuken. Kortom: bij Dancetourist bent u aan het juiste adres voor een bijzondere dansvakantie!

Over Dancetourist

Dancetourist weet van begin tot eind hoe dansvakantie georganiseerd dient te worden. Dit is altijd in uw voordeel, want u kunt er dan ook op vertrouwen dat alles op de juiste manier georganiseerd is. In december vertrekken we naar de plaats van bestemming en gaan we een mooie tijd tegemoet. Dancetourist is een onderdeel van de Argentijnse Tangoschool genaamd Alma de Tango. Hierdoor hebben we een divers en uitgebreid netwerk en is het mogelijk om veel danslessen aan te bieden. De dansvakanties duren vaak 8 dagen, maar het kan ook langer zijn. Tijdens deze dagen geniet u in ieder geval volop van zon, warmte, gezelligheid en elkaar. U ontmoet veel mensen en kunt genieten van het dansen en nog veel meer. We vinden het ook altijd leuk om iets van de cultuur uit te lichten. U hoeft zich in ieder geen moment te vervelen tijdens de dansvakanties die Dancetourist vanuit Nederland organiseert.

Is een dansvakantie iets voor u?

Houdt u er wel van om actief bezig te zijn? Is dansen uw passie? Bent u op zoek naar een gezellige tijd in een warm land? Een dansvakantie is dan zeker een aanrader. De dansreizen van Dancetourist zijn gericht op de Argentijnse Tango. Onze dansreizen worden organiseert naar Spanje en Argentinië, waarbij altijd oog is voor de cultuur van het land. Dagelijks zijn er danslessen, maar dat niet alleen: er wordt ook veel aandacht besteed aan de cultuur, het traditionele eten van dat land, relaxmomenten en meer.

Bij Dancetourist kunt u altijd vertrouwen op de volgende voordelen:

  • Lessen voor zowel koppels als singles;
  • Altijd een persoonlijke benadering;
  • Professionele dansdocenten;
  • Gezelligheid met elkaar;
  • Ruim 10 jaar ervaring.

Neem direct contact op!

Een dansvakantie georganiseerd vanuit Nederland? Dat is wel zo prettig. Vooral omdat u zo ons al uw vragen kunt stellen. Indien u nog vragen heeft, verwijzen we u naar onze contactpagina. Hier kunt u ons contactformulier invullen. Uiteraard is het tevens mogelijk om u direct in te schrijven via onze website.

Contact opnemen Bekijk ook Alma de Tango