almadetango

Wilt u op een creatieve vakantie voor singles?

Bent u op zoek naar een creatieve vakantie voor singles? Dan bent u bij ons van Dancetourist aan het juiste adres. Steeds meer mensen kiezen voor een creatieve vakantie voor singles. Een keer écht iets anders! Bent u daar ook aan toe? Misschien wilt u wel een keer uit uw comfort zone worden gehaald. Een dansvakantie naar bijvoorbeeld Valencia of Buenos Aires is hier zeker een aanrader voor. Op deze manier heeft u een leuke, originele en creatieve vakantie. Bij Dancetourist kunt u terecht voor een dansvakantie in Spanje en Argentinië. U kunt ervoor kiezen om dit alleen te gaan doen, maar het is tevens mogelijk om samen met uw partner te komen. Dancetourist heeft inmiddels meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van dansvakanties, waardoor ze als de beste weten wat ze moeten doen om er voor te zorgen dat u een geweldige dansvakantie heeft. Er wordt altijd gewerkt met professionele dansdocenten, dus wij geven alleen maar professionele danslessen! Dancetourist is een onderdeel van de Argentijnse Tangoschool genaamd Alma de Tango. Mede hierdoor hebben we een uitgebreid netwerk en is het mogelijk om veel danslessen aan te bieden tijdens creatieve vakantie voor singles. Heeft u al zin om op vakantie te gaan naar Spanje of Argentinië? Graag zien we u terug bij onze dansvakanties!

Wat is een creatieve vakantie voor singles?

Maar wat is een creatieve vakantie voor singles eigenlijk precies? Het is begrijpelijk als u zichzelf afvraagt wat een creatieve vakantie nou eigenlijk precies is. We vertellen u graag meer over deze creatieve vakantie naar bijvoorbeeld Spanje. Wellicht bent u nog nooit op dansvakantie geweest en weet u dus ook niet wat deze creatieve dansvakantie voor singles inhoudt. De dansvakanties van Dancetourist duren vaak 8 dagen, maar deze vakanties kunnen ook langer duren dan 8 dagen. Tijdens deze dagen staat het dansen van de zwoele en sensuele tango uiteraard centraal. Naast het dansen plannen we ook heerlijke diners in bij lokale restaurants en ontdekken we meer van de cultuur van het land waar u op vakantie bent. Er is altijd genoeg te beleven en te doen tijdens een creatieve vakantie in Spanje die wij van Dancetourist voor u organiseren. De dansreizen van Dancetourist zijn gericht op de Argentijnse tango en de dansdocenten zijn gespecialiseerd in deze dans, waardoor u zeker weet dat u het dansen van de tango leert van de allerbeste dansers uit het vak.

Een droom die uit komt

Voor veel mensen is deze creatieve vakantie in Spanje echt een droom die uit komt. De zon, de zee, het heerlijke eten en de onvergetelijke feestjes. Wat wilt u nog meer? U mag helemaal zelf kiezen waar u heen wilt. Of u nou kiest voor het kloppend hart van de tango of voor het Spaanse Valencia. Het is helemaal aan u, uw wens staat centraal. Overdag volgt u tango lessen, in de avond laat u zien wat u overdag geleerd heeft tijdens de lessen. We dansen dan ook tot we niet meer kunnen. Voor welke dansvakantiebestemming u ook kiest: u zult gegarandeerd een geweldige creatieve vakantie voor singles beleven. Gaat u dit jaar mee naar het Spaanse Valencia of het Argentijnse Buenos Aires?

Over Dancetourist

We vertellen u graag meer over Dancetourist. Van het begin tot eind: Dancetourist weet precies hoe een fantastische dansvakantie voor singles georganiseerd moet worden. Het programma is afwisselend en leuk en zorgt er voor dat u volgend jaar weer mee wilt op deze creatieve vakantie voor singles! Naast het dansen leert u ook veel andere mensen kennen, ontdekt u meer van de cultuur en is er nog veel meer te beleven. Het komt weleens voor dat deelnemers kiezen om vaker met ons mee te reizen. Dat vinden we erg leuk! Uiteraard is het ook mogelijk om eenmalig met ons mee te reizen.

Dancetourist is een onderdeel van Argentijnse Tangoschool Alma de Tango uit Rotterdam. Wanneer u zich inschrijft bij Dancetourist of bij onze dansschool Alma de Tango, geniet u van de volgende voordelen:

  • Professionele dansdocenten
  • Altijd een persoonlijke benadering
  • Lessen voor zowel koppels als singles
  • Gezelligheid met elkaar
  • Ruim 10 jaar ervaring met dansen en het geven van danslessen

Schrijf u direct in bij Dancetourist

Wilt u op een creatieve vakantie voor singles, maar weet u nog niet precies hoe u dat wilt invullen? Wij van Dancetourist helpen u graag verder! U kunt bij ons terecht voor een leuke, unieke en vooral creatieve dansvakantie waarin er veel gedanst wordt! Heeft u nog een aantal vragen of opmerkingen en wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op! Graag vertellen we u meer over de mogelijkheden. Uiteraard is het ook mogelijk om u direct aan te melden voor een dansvakantie. Graag verwijzen we u naar onze contactpagina, zodat u daar ons contactformulier kunt invullen. Misschien dansen we binnenkort samen de tango in Valencia of Buenos Aires.

Contact opnemen Bekijk ook Alma de Tango