almadetango

Buenos Aires vakantie met dansen?

Houdt u ook zo van dansen en wilt u dit het liefste combineren met een heerlijke vakantie? Dan is een Buenos Aires vakantie van Dancetourist echt iets voor u. Dancetourist is een onderdeel van Argentijnse Tangoschool Alma de Tango uit Rotterdam en is een reisorganisatie die gespecialiseerd is in dansvakanties. Dit gaat dan voornamelijk om tangovakanties in Europa en Zuid-Amerika, zoals een vakantie naar het Argentijnse Buenos Aires. Doordat we ruim 10 jaar ervaring hebben met het dansen van de tango en het geven van danslessen weten we wat een goed georganiseerde en leuke dansreis moet inhouden. Tijdens onze reizen hebben we professionele docenten en fantastische, gezellige lessen waarbij altijd tijd wordt genomen voor persoonlijke benadering. Dit is dan ook kenmerkend voor Dancetourist. Onze reizen zijn geschikt voor zowel singles als koppels. Het komt weleens voor dat deelnemers kiezen om vaker met ons mee te reizen, dat vinden we natuurlijk heel erg leuk! Uiteraard is het ook gewoon mogelijk om eenmalig met ons mee te reizen. We verwelkomen iedereen graag bij onze reizen, dus ook bij een dansvakantie naar het prachtige Buenos Aires. Wilt u zich inschrijven voor deze reis? Dat kan! We leren u de tango graag.

Wat is een dansvakantie naar Buenos Aires?

Misschien vraagt u zichzelf af wat een dansvakantie naar Buenos Aires precies inhoudt. Onze dansvakanties duren vaak 8 dagen (het kan ook langer), waarin u geniet van zon, zee, strand, feest en heel veel gezelligheid. Tijdens de dagen ontmoet u veel andere mensen, is er lekker eten en kunt u ook nog eens veel leren en ontdekken van diverse culturen. U gaat namelijk niet alleen met mensen uit Nederland op deze vakantie, maar ook met mensen uit andere landen uit Europa. Uiteraard staat tijdens de gehele vakantie het dansen van de prachtige tango centraal. Daar is immers waar deze gezellige en leerzame vakantie naar Buenos Aires om draait én wat ons uniek maakt. De dansreizen van Dancetourist zijn gericht op de Argentijnse tango. Onze dansreizen worden organiseert naar Spanje en Argentinië, waarbij altijd oog is voor de cultuur van het land. U mag zelf kiezen waar u naar toe gaat. Kortom: u hebt gegarandeerd een fantastische dansvakantie bij Dancetourist.

Bij Dancetourist kunt u ten alle tijden rekenen op:

  • Professionele dansdocenten die mee gaan op de dansvakantie naar Buenos Aires
  • Altijd een persoonlijke benadering tijdens de danslessen
  • Lessen voor zowel koppels als singles
  • Gezelligheid met elkaar
  • Ruim 10 jaar ervaring met dansen en het geven van danslessen

Gaat u met ons mee naar Buenos Aires?

Wilt u een Buenos Aires vakantie en wilt u graag leren hoe u de Argentijnse tango danst? Bij Dancetourist kunt u zeker terecht voor een heerlijke vakantie naar Buenos Aires. In december vertrekken we naar het hart van de tango: Buenos Aires. Tijd om weg te gaan van de kou in Nederland en juist de zon en warmte van dit prachtige land op gaan te zoeken. Naast de dagelijkse lessen en de avonden waarin we dansen, genieten we tijdens de vakantie ook van de cultuur van deze grote maar gezellige stad. Door het heerlijke dineren wat uiteraard ook plaatsvindt, komt u in aanraking met de traditionele keuken van het desbetreffende land. Wij vinden het dan ook heel erg belangrijk dat u kennis maakt met de lokale keuken, aangezien eten een belangrijke rol speelt in dit land.

Veel ervaring en een groot netwerk

Dancetourist is een onderdeel van de Argentijnse Tangoschool uit Rotterdam genaamd Alma de Tango. Dankzij deze dansschool en het feit dat wij meerdere malen mee hebben gedaan aan de wereldkampioenschappen tango dansen hebben we een groot en uitgebreid netwerk en is het mogelijk om veel kwalitatieve danslessen aan te bieden. Dankzij deze danslessen heeft u de Argentijnse tango al snel onder de knie en zult u samen met uw danspartner prachtig kunnen dansen. Thuis, op de dansschool in Rotterdam en tijdens de zwoele warme avonden in het Argentijnse Buenos Aires. Waar wacht u nog op?

Schrijf u direct in voor een vakantie naar Buenos Aires

Lijkt een Buenos Aires vakantie van Dancetourist u wel iets? Dan kunt u bij Dancetourist zeker terecht. Schrijf u (en uw partner/vriend(in)) direct in! Voordat u het weet geniet u van een heerlijke dansvakantie in het heerlijk warme Buenos Aires en leert u ook nog eens van professionele dansers hoe u de tango kunt dansen! Indien u nog vragen of eventuele opmerkingen heeft helpen we u uiteraard ook graag verder. Graag verwijzen we u naar onze onze contactpagina, zodat u daar ons contactformulier kunt invullen. We staan u graag te woord! Misschien zien we elkaar binnenkort wel in het vliegtuig naar Buenos Aires en gaan we samen 8 of meer dagen genieten van de Argentijnse cultuur en natuurlijk van de tango!

Contact opnemen Bekijk ook Alma de Tango